Duikersbar – Veteranencafé

AQUA LOVE Duikersbar

De Aqua Love duikersbar is er voor leden van het duikteam en de mensen die bij ons komen overnachten of willen genieten van een lunchbuffet.

Voor het Aqua Love duikteam zijn we iedere 1e dinsdagavond v/d maand geopend, dan hebben wij clubavond. We zijn dan open voor een drankje en een hapje. Zo kunnen we even gezellig bijkletsen over duiken en andere dingen. Toegang voor leden met familie en andere gezellige duikers.

Komen jullie bij ons duiken & overnachten, dan zijn jullie ook van harte welkom om bij ons een drankje te komen drinken, openingstijden doen we in overleg.

Komen jullie bij ons in de buurt 2 duiken maken? Leuk! Jullie zijn van harte welkom om tussen je duiken door te komen flessen vullen en eventueel van een lunchbuffet te genieten. Graag wel minimaal 24 uur van te voren afspreken.

Veteranencafé

Tevens zijn wij ook veteranencafé. Geopend voor veteranen, militairen en oud gedienden. Open op iedere 1e woensdag van de maand tussen 16.30 en 22.30 uur. vooraf aanmelden via info@aqualove.nl wordt op prijs gesteld.

Eerstvolgende ontmoeting is op 4 april 2018

De Duikersbar en het Veteranencafé zijn gesloten in de maanden december t/m maart

Veteranen duikweekend 14 t/m 16 sept 2018

aqua-love-bar-_-open_klein

bar-foto-kachel

aqua-love-bar_-2016_3

aqua-love-bar_-2016_1_klein

aqua-love-bar-_-1

aqua-love-bar-goofy

dscf1010

aqua-love-wandschildering1_klein

aqua-love-wandschildering3_klein